WELKE KANT WIL JE UIT?

Werken bij SDF betekent werken voor de toekomst. Sluit je aan bij ons team en help grenzen verleggen. Sta vooraan in het ontwikkelen van de nieuwste innovaties en heb antwoorden op de uitdagingen van onze wereld. Jouw vaardigheden zijn essentieel om de wereld van morgen vandaag mogelijk te maken.

 

 

Bekijk vacatures

HD Plants kiest voor SDF Horti Software

HD Plants heeft gekozen voor SDF Horti Software. SDF biedt een uitgebreid palet aan functionaliteiten, waarmee HD Plants wordt ondersteund bij het ontvangen en verwerken van orders. Voorheen maakte HD Plants deel uit van Altanova-sales, waarin ook kwekerij Gebr. Hoogendoorn participeerde. Per 1 juli gaan beide bedrijven officieel hun eigen weg. Deze scheiding was het perfecte moment om een nieuwe start te maken met een softwarepakket dat aansluit bij de nieuwe visie van HD Plants. 

Keuze voor SDF
Na een zorgvuldige evaluatie viel de keuze op SDF Horti Software. SDF voldeed het beste aan de volgende criteria:
- De snelheid van ontwikkeling in aansluiting op Floriday;
- Optimalisatie en flow in het orderproces;
- Heldere opbouw en gebruiksvriendelijkheid;
- Uitbreidbaarheid voor extra functionaliteiten. 

De overstap
Ruud, Verkoop Binnendienst bij HD Plants, vertelt: "Ik ben sinds maart actief bij HD Plants en zonder sectorervaring gestart met de implementatie van SDF. SDF is een programma waarin je weinig fout kunt doen als je logisch nadenkt. De software heeft een zeer logische opbouw, waardoor het gebruik ervan een gebruiksvriendelijke ervaring biedt.

De consultants van SDF geven heldere uitleg en denken goed mee over de inrichting van de software. De samenwerking met consultant Martijn heeft mij geholpen om het pakket onder de knie te krijgen. Dat ik in maart ben begonnen en nu al bekwaam ben in SDF zegt veel. Op 1 juli gaan we live, maar in principe zijn we er nu al klaar voor.

SDF is een bedrijf in ontwikkeling, de consultants van SDF zijn leergierig, geïnteresseerd in onze organisatie en sluiten de software daar zo goed mogelijk op aan. SDF gaat niet voor 'ongeveer', maar voor de exacte juiste oplossing. Niets wordt aan het toeval overgelaten. 

De combinatie met Floriday is eenvoudig te realiseren. Alle gegevens worden feilloos gesynchroniseerd, waardoor we kort op de bal kunnen zitten met onze sales. Voor de inrichting van artikelcodes en beladingen biedt SDF uitgebreide mogelijkheden, en alles is in no time gesynchroniseerd met Floriday." 

Meer weten?
Geoffrey van SDF voegt toe: "We zijn blij met onze nieuwe klant HD Plants. HD Plants past goed bij SDF vanwege de vooruitstrevendheid en energie die in het bedrijf zit. Optimalisatie van processen is waar we goed in zijn bij SDF. De koppeling met Floriday is daar een mooi voorbeeld van. Wil jij ook weten wat jij kunt bereiken in combinatie met SDF? Dan kom ik graag een keer op de koffie om dat toe te lichten."

"SDF gaat niet voor 'ongeveer', maar voor de exacte juiste oplossing. Niets wordt aan het toeval overgelaten."

Ruud Sluimers - Verkoopmedewerker Binnendienst HD Plants

Meer informatie over de koppeling tussen SDF en Floriday? Neem contact op met Geoffrey.